Livsstilsmesser

Livsstilsmesser

Livsstilsmesser

Så er der signet op til et par livsstilsmesser her til efteråret.

Krokade smykkedesign har slået sig sammen med Nadja fra www.hyggehave.dk. Siden er helt ny og stadig under udarbejdelse.

Nadja laver sandblæsning på glas, vinduer m.v. og selvom vi umiddelbart ligger lidt langt fra hinanden, så er vi begge kreative og vores stil matcher ret godt hinanden, så vi skal nok få stablet en lækker stand op sammen. Jeg glæder mig til at deltage med en anden. Det giver en helt anden synergi og det er rart at dele med en der er ligeså passioneret om sin “kunstart” som jeg selv er.

Vi får en forholdsvis stor stand på 12 kvm. og vi har tænkt os at indrette den som en lille “butik”. Nu må vi se om det lykkedes for os men mon ikke?

Der er kun lavet 1 eneste af hver, så du vil ikke finde andre med hverken en taske eller pude magen til. Lidt ligesom mine smykker, hvor jeg i langt de fleste tilfælde kun laver en af hver!

Livsstilsmesser

Den første livsstilsmesse er i Frederiksborg Slotshave den 10.-12. august 2018. Se stemningsbillede her:

Livsstilsmesser

Den næste livsstilsmesse er Bernstoff Ridebane den 17.-19. august. Se stemningsbillede her:

 

Vi håber selvfølgelig at se dig på messerne – det kunne være så hyggeligt hvis du kiggede forbi.

For mit eget tilfælde vil der være nogle rigtig fine tilbud og rabatter med – jeg har både smykkerne fra shoppen med, men også mange der slet ikke er nået til shoppen endnu.

Jeg kender i skrivende stund ikke til Nadja´s planer (om hvor meget og hvor lidt hun har med), men jeg glæder mig til at se vores ting sammen.

 

Følg med i Krokade’s univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

På Krokade’s facebook side, kan du følge med “behind-the-scenes”, når jeg tegner og fortæller, deler processer, laver events/tilbud osv.: https://www.facebook.com/krokade.dk/
Det samme gør jeg på Instagram: https://www.instagram.com/krokade/

 

Skriv et svar