Profil

Krokade smykkedesign blev oprindeligt grundlagt i 2004 af designer/kunstner Bettina Holst (f. 1966). Fra 2008 til 2010 havde vi vores egen lille charmerende butik “Krokade” på Falkoner Alle 106, 2000 Frederiksberg og det var en helt igennem fantastisk og meget lærerig tid. Desværre blev vi ramt af finanskrisen kun få måneder efter vi åbnede butikken og i 2010 måtte vi desværre bukke under til stor ærgrelse for både os og vores søde (og mange trofaste) kunder.

Siden 2010 har jeg istedet fokuseret udelukkende på online salg med denne webshop – dog med en længerevarende pause, men i maj 2018 er shoppen blevet relanceret med nye smykker og helt nyt udseende.

De fleste af smykkerne er lavet i enten sterlingsølv (.925) eller i 24 karat forgyldt sterlingsølv (.925) og er dermed yderst holdbare i metallet og smitter ikke af på huden. Du finder den præcise beskrivelse ud for hvert smykke.

Alle smykkerne er selvfølgelig 100% nikkelfri.

Der er kælet for alle de små detaljer og langt de fleste smykker er desuden unika (det vil sige, at de kun laves i 1 eneste eksemplar). Der ér dog også enkelte designs, hvor der laves flere ens øreringe og halskæder (dog bliver der aldrig lavet en decideret masseproduktion).

Krokade smykkedesign er til alle hverdagens helt almindelig skønne heltinder/kvinder og nattens dronninger.

Finder du et smykke, der falder i din smag, vil jeg elske at modtage din ordre. Alle smykkerne pakkes naturligvis fint ind i egne æsker med logo. Skulle du have spørgsmål, skal du endelig ikke tøve med, at tage kontakt til mig på enten mail: kontakt@krokade.dk eller ringe på telefon 61150150. Telefonen er åben alle hverdage mellem kl. 11-17.

De bedste hilsner

Bettina Holst
Krokade smykkedesign

Profil Bettina Holst